Stage
Door: Beefie
Blijf op de hoogte en volg Erik
17 April 2011 | Zuid-Afrika, George
Deze blog wordt niet zo heel lang(denk ik) omdat er niet echt spannende dingen zijn gebeurd.
De afgelopen weken hebben het huis afgemaakt en woont Moekie nu in haar mooie huis.
We zouden afgelopen week de stapelbedden maken en het huis gaan verven, toen we aankwamen om het huis te verven bleek dat de man van moekie al een deel had gedaan en van plan was om het helemaal zelf te doen. Prima dachten wij, dan maken wij gewoon de stapelbedden af en gaan we opzoek naar het volgende project. Helaas hebben we 3 dagen gedaan over 3 stapelbedden en hebben we die 3 dagen vrij weinig gedaan. Daarna hebben we nog 2 dagen geholpen bij iemand die wat wou aanbouwen en zijn we begonnen met het nieuwe project.
Wat we bij het huis van moekie in 1.5 week hebben gedaan hebben we bij het nieuwe project in een halve dag gedaan. Dit omdat we geen gruis hoefde te hebben, al wat hout hadden en dat de grond makkelijker was om in de graven. Dit huis is dus veel sneller klaar. Dit huis is trouwens voor 2 personen die wonen in de Syferfontein zei zijn niet actief verder voor de stichting zelf maar zoals je misschien op de foto’s kan zien zie je dat de boven kant alleen maar plastic is en dus niet echt stevig.
Zondag heb ik me verjaardag geviert in een heerlijke Spa waar we lekker werden gemasseerd en daarna lekker in jacuzzie gezeten!!
Komende week gaan we het huis afmaken en weer opzoek naar een nieuw gezin die we gelukkig kunnen maken. Komend weekend gaan we een weekendje naar Kaapstad om weer beetje van de cultuur te zien. Veel zin, als we terug zijn zou ik proberen om zo snel mogelijk weer iets online te zetten.
Erik
17 April 2011 - 19:50
Tjark:
Ey man,
ziet er weer allemaal schier uit..
wou je ook nog ff feliciteren met je verjaardag! me kado en kaart nog gekregen? :) z'n Heineke pret doos doet er altijd lang over '-) ey geniet nog van afrika!
ga je goed! -
17 April 2011 - 19:59
Jacolien:
Topper dat je bent!
& mooi dat je mensen blij kan maken, maar jullie maken er dan ook wat moois van. Heel veel succes deze week weer om anders mensen weer blij te maken, maar dat zou vast wel goed komen..en natuurlijk uitkijken om naar Kaapstad te gaan!
X
17 April 2011 - 20:50
Pa&ma:
he kerel
heel goed bezig ga zo door dan kan je als je thuis bent je eigen bed maken.
Veel plezier in Kaapstad x xx -
19 Oktober 2011 - 10:44
Lia:
Hoi Erik,
Ik kwam je blog tegen, leuke verhalen over je stage!
South African Tourism, het verkeersbureau voor Zuid-Afrika in Nederland, lanceert een community platform, waar Zuid-Afrikaanse locals en Nederlanders met elkaar in contact kunnen komen, inspiratie opdoen, maar ook nuttige tips & tricks over het land kunnen horen én zien! Je kunt bijvoorbeeld iets vertellen over je stage en hoe je die geregeld hebt. Het wordt een real time interactieve reisgids, gemaakt door locals en door reizigers die al in Zuid-Afrika zijn geweest.
Op 25 oktober 2011 lanceert South African Tourism een grote campagne om de community bekend te maken. Wij geven jou exclusieve toegang om vanaf vandaag 19 oktober 2011 lid te worden van de bètaversie van de community op www.mijnzuidafrika.nl. Je kunt je Zuid-Afrika content (je blog, maar ook filmpjes, en foto’s) toevoegen aan de community, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening over de community dus stuur vooral je feedback naar information@southafrica.net.
Laat zien hoe geweldig Zuid-Afrika is! Alvast bedankt voor je enthousiasme en moeite!
Groeten,
Namens het South African Tourism Team,