4e week stage
Door: Beefie
Blijf op de hoogte en volg Erik
04 April 2011 | Zuid-Afrika, George
Ik kan jullie vertellen, in het weekend doen we heel veel leuke dingen en hebben veel uitstapjes, meestal neem ik dus ook daar me foto camera mee heen. Om toch een beetje te laten zien van wat wij eigenlijks allemaal doen heb ik besloten om mijn camera deze week mee te nemen naar stage en jullie een kleine beeld te geven van de werkzaamheden in de Syferfontein. Op de foto´s die er zo op komen te staan is te zien dat we het huis van Moekie hebben gesloopt en hebben opgebouwd. In het begin hadden wij er allemaal weer een hard hoofd in. Dat omdat Koosie(de man met wie wij werken) altijd het plan naar zijn eigen wil, wil hebben. Dat is verder wel oke, omdat die er echt wel verstand van heeft, maar voor ons nederlanders is het vervelend werken en heel erg wennen en zijn werkwijze. Veel dingen wil hij dan ook zelf doen en vindt hij het heel moeilijk om werkzaamheden uit hand te geven. Wij hebben ook vrij weinig zin om alleen maar een beetje toe te kijken en hebben dus samen met Jaap en Koosie overlegd dat Koosie voor ons uit moest werken en dingen alvast klaar moet maken zodat wij de dingen goed kunnen afmaken. Zo gezegd zo gedaan, we zijn al een heel stuk verder gekomen met huis en kunnen vanaf morgen beginnen aan de binnekant van het huis en het dak. De bedoeling is dus ook om woensdag of donderdag het huis af te hebben.
Dit weekend zijn we met ons allen naar een groot festival geweest in Oudtshoorn. Het was een soort van koninginnedag alleen dan niet in het hele land. Het festival was een mooi feestje en we hebben ons dan ook goed vermaakt.
Komende week gaan we dus weer bezig met het afmaken van het huis en gaan we plannen maken voor een nieuw huis dat we gaan maken.
04 April 2011 - 18:49
Tjark:
Goed werk Beefie!! ziet er echt gaaf uit.. idd dit is africa zoals k het ken van tv :( maar echt goed bezig! zit nu in me eentje in de mac voor free internet haha :) k wordt een egt nerd haha.. ga je goed! -
04 April 2011 - 20:16
Willie:
Willen jullie ook ons huis bouwen?? :) Goed bezig hoor! Wat zal Moekie straks trots zijn op haar huisje. -
04 April 2011 - 20:20
Pa+ma:
he Erik
leuk te zien dat jullie ook nog hard werken.Al is het werken wennen daar, je hebt nog een aantal weken dus wie weet? Ga zo door en geniet er van dikke knuffel van ons -
05 April 2011 - 02:03
Teun:
Finally they are working! HAHA
Ik heb nu een auto dus kan beginnen met pizzabezorgen deze week! :D
Have fun! -
05 April 2011 - 05:56
Fam .mourits:
wat een verschil met ons , kun je beter daar een huisje bouwen ,kost het ook niet zo veel ,maar die mensen zijn blij met jullie en daar gaat het om.je weet wat je te wachten staat als je in holland bent ,kun je hier zo aan het werk als huizerbouwer.ha,ha eerst genieten daar en werken succes -
05 April 2011 - 17:02
MarijkeS:
Poeh Erik dat lijkt me wel zwaar werk, maar t ziet er wel echt goed uit! Succes nog daar he en geniet ervan! -
05 April 2011 - 19:26
O.Klaas En T. Anneke:
al een tijdje niet je verslagen gelezen. Indrukwekkend wat je in die weken allemaal doet. Hard werken en leuke dingen doen. Moet wel gezellig blijven he??? He ennuh ... alvast gefeliciteerd met je verjaardag, wel een beetje vroeg, maar beter nu dan helemaal niet. We drinken er wel eentje op!! Proost en veel succes. -
06 April 2011 - 07:07
Rian:
Leuk om te lezen dat je nu hard aan het werk bent. Het lijkt me ontzettend dankbaar werk wat je nu mag doen. Ze zullen blij met jullie zijn:d
Dikke knuffel van je neefje!
liefs Rian -
06 April 2011 - 07:46
Vera:
he Erik
ik mis je een dikke knuffel van mij.love you ik kijk elke dag naar jou foto's. -
07 April 2011 - 10:29
Rene:
He gozer..
ziet er goed uit, ga zo door!!
zal ff wat foto's van jou bij Maarten zetten, haha .
groet.. -
10 April 2011 - 09:51
O Bernard En T Alma:
Erik als je zo door gaat kun je straks mooier dingen maken dan je pa, zal lastig worden.
Goed werk man, ga zo door en geniet van alle dingen die je daar mag doen en zien. -
10 April 2011 - 10:00
Oom W En Tante H:
erik van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag. maak er een mooie dag van en drink er eentje op zouden we zo zeggen.
succes met je stage wat wel echt op z'n afrikaans gaat als we de verhalen zo lezen maar na 3 weken ben je toch zinvol werk aan het doen.
geniet ook van het mooie zuid afrika. -
10 April 2011 - 11:43
O Bernard En T Alma:
en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag -
10 April 2011 - 13:26
Henk En Etty :
hoera ,erik 20 lentes van hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag
zo als je daar bezig bent kun je straks zelfs je huisje bouwen.ha ha
nog veel plezier en veel bier en en gezellig heid succes nog kus van uit zuidhorn -
10 April 2011 - 17:39
Rene & Evelien:
He vent,
van harte met je verjaardag en nog vele goede en gezonde erbij.
Rene & Evelien -
11 April 2011 - 13:29
MarijkeS:
Hee Erik, nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kan hier op stage niet op hyves enz dus vandaar dat ik het via waarbenjij doe. Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad! -
12 April 2011 - 16:54
Bernita:
Ha Afrikaan!! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hoe was je special ontbijt? Zo te zien vermaken jullie jullie prima! Gaaf dat jullie een huis mogen bouwen voor Moekie! Het ziet er goed uit! straks wil iedereen daar wonen... Of mogen jullie nog 30 huizen erbij bouwen.. Tja, Africa 't blijft een wereld van grote verschillen. Groeten en drukkies aan de groep! Geniet van je tijd in George!